måndag 4 januari 2016

Recept Gubbröra

Något som är så underskattat men ack så gott är just gubbröra. Allt det du egentligen
har på tallriken - ihoprört till en enda god röra. Och precis som etiketterna avslöjar, så kan man äta den näst intill jämt.

Samla alla resterna från jul, påsk eller midsommar middagen ochh gör en alldeles egen gubbröra.


Du behöver:
1 burk Matjesill
1 burk Creme fraiche
3 st kokta Ägg
5 cm Purjolök
1/2 burk röd Rom
lite Dill
Gör så här:
Hacka sill, ägg och lök i småbitar. Blanda cremefraiche och lite av sillspaden, tillsätt "hacket" och rommen. Blanda noga, häll upp i en fin skål, toppa med klipp dill och servera gärna på eller med rågbröd.

1 kommentar:

  1. Mmmm gott! Synd att jag inte har några rester kvar, men man kanske ska köpa sig ingredienser till helgen..
    Kram

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!