![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwXzBBTzPs2-NNLDtQ7o_4UijsKOJ73N7lqyG3U_0H6ZbLtKICYxsky7NwOEbcrxewNZEXx3a1nTcFXrm11VuFmhV7pg1F2DdkMJOeS81fUepyVjLt8CijixfqEGKxgvdz79SnaSi51DLA/s320/pinup.jpg)
Så jag tänkte utöka lite och lägga till mina småtips jag har runt bakning. :)
* Rivet smör
När jag vill få smöret att snabbare bli rumsvarmt, så river jag det istället på ett rivjärn, då "värms det upp" snabbare.
* Varma bullar längre
Att få de varma bullarna att hålla värmen längre då jag serverar dem har jag ett bra tips på. Under servetten i brödkorgen lägger jag lite aluminiumfolie, det gör att värmen behålls längre :)
* Frasigare drömmar
Att få drömmarna (kakorna) att bli frasigare och lite högre gör jag som så att jag tar hälften strösocker och hälften florsocker i kakdegen.
* Kladdfri smulpaj
När jag gör smulpaj brukar jag riva ner smöret och ha i alla ingredienser i en plastpåse, då blir det lättare att knåda runt det och det blir inget kladd.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!