onsdag 17 oktober 2012

Blåst på dubbdäcken...

Jahapp, så har man blitt blåst då. Så himla typsikt.
Eller är man för blåögd, godtrogen och naiv??

I våras då Maken och jag köpte en ny (mjaa - nyare)bil, så satt det ju redan sommardäck på bilen. Vinterdäcken, dubbdäcken, de låg fint nerpackade i bakluckan. Jag - duktig som jag vill vara - kikade där för att se om dubben var bra, att mönsterdjupet var ok och att de var hela... De checkades av listan och dealen var gjord.

Nu skulle vi då kränga på dessa däck, då snön och frosten snart inkommer till vår huvudstad, då PASSADE INTE DÄCKJÄKLARNA! AAARGH! Detta gör mig så arg!
Varför "bjuda" så generöst på fyra vinterdäck om de inte ens passar till bilen man säljer? Orkar man inte sälja dem eller slänga dem på tippen själv??
Och sen ha mage att stå och säga att de passar till bilen, grrrr, nu måste jag alltså söka med ljus och lykta efter vinterdäck - utanför min månadsbudget! GAH!

Men men, har ringt på ett par annonser nu på blocket, så vi får se vad det ger, hoppas hoppas, bara jag inte blir blåst. igen. Jag vet efter detta borde jag hålla mig långt ifrån blockets annonser, men men

1 kommentar:

  1. Men fy vad dumt, det kan inte vara så att dom lagt fel däck i fel bil? Var det privat säljare eller bilsäljare som företag?
    Vi blev blåsta med en Mazta där allt var checkad och bilen skulle vara så himla bra, 2 veckor senare dör kylaren, hade dom "Tejpat" små hål, men nu då hade det läckt ut och vi nästan förstörde hela motorn!!! Jävla t----r!! Turbo Bilar i Eskilstuna har nu bytt namn då dom har fått för mycket skit på sig... jävligt egentligen att dom får hålla på så!

    Men jag hoppas du får en bra Söndag i alla fall, kram

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!