måndag 13 maj 2013

Saken var biff - grönsaksbiff - lätt som en plätt!

Så var vi tillbaka på No Carbs igen då. Försöka går ju.
Idag gjorde jag därför lite grönsaksbiffar. jaja liiiite carbs är det i - i skorpsmulorna, men va fasen.

De vart iallafall super goda! På tallriken serverar jag dem med en klick creme fraiché med smak av vitlök och parmesan.
Testa dem, man blir mätt, de är otroligt smakrika och de är nyttiga som sjutton :) win win

Du behöver:

2 morötter
½ blomkålshuvud
250 g broccoli
1 dl röda linser
1 burk majskorn
1 gul lök
2 ägg
1 dl skorpsmulor

Gör så här:
Börja med att skölja av linserna, koka dem sedan i ca 10 min. Koka sedan blomkålen och broccolin lite lätt.
ha i allt utom morötterna i en matberedare och mixa tills det e en kräm. Riv morötterna och tillsätt dem i krämen.
Tillsätt äggen och skorpsmulorna, blanda runt allt och klicka sedan ut i en smord stekpanna. vänd dem då det behövs.
mums :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!