tisdag 1 oktober 2013

Middags tips! Angusburgare med hemmagjord Coleslaw och inlagda Jalapenos

Något jag fallit för är just Angusburgarna som börjat säljas i frysdisken i paket om fyra. De kostar lite mer än
vanliga hamburgare, men de minskar knappt i storlek då man steker eller grillat dem.
Och man kan verkligen med fördel steka dem då de redan har en sorts grillsmak, mums! Sen att de innehåller 99% kötthalt gör mig bara än mer nöjd. Oj vad detta lät som en reklam, men det är det inte, jag tycker verkligen att dessa burgare är värda sitt pris.

Till dem kan man servera en god Coleslaw - här är receptet på hur jag brukar göra.
Vill man ha lite hetta till det hela så kan man ha en burk med hem-inlagda jalapenos, där man kan ta själv efter tycke hur mycket hetta man vill ha. Det kan jag rekommendera, det blir supergott, det receptet finner ni här.

Ja, sen lite sallad till det hela och ni har en underbart god middag, voilá .

1 kommentar:

  1. Åh, jag älskar coleslaw! Fast till det har jag helst hemamgjorda burgare (om jag orkar) med fetaost och soltorkade tomanter i. Mums! Nu blev jag hungrig ;)

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!