onsdag 16 oktober 2013

P som i ....

Polly! Med smak av ahlgrens bilar!! och finns den inte i din butik - så är det jag som varit där och köpt
Mums mums mums så god den är!! Asså den med passionsfrukt var god, men denna är G-O-D (läs på engelska)
Ja - det här liknade nästan ett reklaminslag, men det får gå idag , jag bjuder på det - även om det finns risk för att fler kommer att köpa dem och det blir slut i just min butik...tur att jag handlade idag hihi- 10(!) påsar hamster.

Ja, jag hade många andra tankar på inlägg idag - P som i Panoramabild - Profilbild, Party eller Pingla , men men, det vart mycket jobb idag - så det vart belöningen som fick platsen i dagens inlägg som är till förmån för Rosa Bandet - denna utmaning där vi är ett glatt gäng bloggare som tillsammans samlar in pengar till cancerforskningen.
Tänk på att jag donerar en krona per inlägg i mina utmaningsinlägg ;)
Vill ni läsa fler bloggare som är med, klicka på någon av dessa länkar:


Ab imo pectoreAnanasAnita fixarChannalConcept by JessicaCreandoDagar av LyckaEdith och jag, Floweroffame,For Life, Fröken FotoHelen i VilrummetHelene - mitt så kallade liv, Hemma-Liv,Huset på Backavägen, HönaPönaKakaobönan PiaKarinLifessilverliningandi, Lilla My, Livskraft,JenniferJenny, Johanna,Mamma ElvaMamma med ambitioner, Melody and M.E,Petra/ Popetotrora , PiaPia Hem Ljuva HemSahra Pi,Sallys hus, Sammelsuriumbravader,Sigges hus, Sveapukt, TatjanisTIDSOPTIMISTENTillvaron.se,Tina - Home 2 TinyVilla EllZeldatindra, Åse

Kram!
den!! *skäms*

4 kommentarer:

 1. Så goda!! jag har bara ätit en påse, men den slank ner lätt ;) Så jag kanske inte ska handla hem fler, jag är sån som absolut inte kan ha något liggande hemma, då försvinner det ner i magen snabbt... :/
  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. mm, bra tänkt , jag har inte tio påsar kvar om jag säger så...

   Radera
 2. Sv: Twisten är köpt på hemköp, men tillfälligt parti tyvärr. Ska passa på att frossa i det nu medan det finns;) .... och godisråtta som jag är så blev jag nu också väldigt sugen på pollyn du nämnt ovan. Den kombinationen kan väl knappast inte bli annat än god. / Kram LillaMy!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Polly men det ska vara originalpyllysarna, ljusa och mörka!
  Kram Pia

  SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!