måndag 29 september 2014

Recept: Pajdeg NoCarb eller Lchf, för efterrätt

Just nu passar jag på att göra äppelpajer på löpande band. Och för att få hålla
min diet med så lite kolhydrater som möjligt,  så har jag gjort ett recept för just detta.
Pajdeg NoCarb / Pajdeg lchf:
Du behöver:
3 dl Mandelmjöl
50 g Smör
0,75 dl Stevia

Gör så här:
Blanda ihop smör, stevia och mandelmjöl till en smidig deg.  Lägg degen på plastfolie med en lika stor bit plastfolie ovanpå, det blir då enklare att kavla ut den utan kladd. Lägg den utkavlade degen i kylen i 30 min, när du sedan använder den på en paj, in i ugnen på 175°.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!