söndag 22 maj 2016

Så bra med Soya

Jo, som jag nämnt tidigare, kommer jag och fitness-ingrediensen Kvarg inte överens.
Den ger mig uppsvälld och uppblåst mage och jag känner av den i mer eller mindre hela kroppen. Men mest magen och midjan. blä.

Så jag har letat runt efter andra bra "mellan-mål" eller snabba små snacks att äta istället.
För visst var det bra med lite hallon och kvarg på morognen, snabbt och enkelt.


Men jag har hittat något som är nästintill lika bra, Soya-Yoghurt. Gott, nyttigt, sockerfritt, mjölkfritt, ja kanonbra. Fast lite dyrare och något (ursäkta men kommer inte på någon bättre beskrivnimng) slemmigare eller man kanske ska säga silkigare i texturen.
Men god. 

jag har nu testat kokos, choklad, päron och jordgubb och de får alla höga betyg av mig. Bra jobbat Alpro !(nä detta ör inget reklaminslag, jag anser bara att de har bra produkter).
Så i och med detta har jag nu även kommit igång med min stegräknare. Jag försöker att promenera tio tusen steg om dagen, ibland inte så superlätt när man jobbar hemifrån och tiden även här springer ifrån en.
Men jag har hittat en "lunch-promenad" som ger mig 6500 steg och en eftermiddagspromenad som är på cirka 3500, så det är perfekt. 

Så nu är det snart dags för att bege mig ut, ska bara ta en litet soya-snack först.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att du hittat ett bra mellanmål! Alla gillar ju som sagt inte kvarg och då är det bra att det finns alternativ.
    Jag måste ta tag i min kost och motion här också, mår inte så väl av allt socker som jag får i mig. Gillar väl lite för mycket att fika!
    Kram och ha en fin vecka!

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!