Så vart middagen avklarad, till killarnas (Makens och sonens) förtjusning.
Den fick gå i ett litet rosa skimmer.
Tagiatelle med lax. Laxen fick ett litet lager utav färskost med pepparrots-smak.
Älskar pepparrot.
Ikväll ska vi ta tag i några delar av en serie (igen) och äta efterätten, Panna Cotta med smak utav Bourbon & vanilj.
Den är gjord på 3 dl grädde, 2 dl mjölk och en påse kryddor från Tina (ja, mat-tina) Nordströms hemsida, mums!
Inte för att jag brukar gilla att ta mixers osv. utan kryddar helst själv, men idag ville sonen så gärna ha något gott, och jag hade helt enkelt inte lust att stå i köket mer idag.
Så tack Tina för att jag fick en genväg idag, nu ska vi mumsa här hemma.
Vilka fina koppar! Vart har du köpte dem?
SvaraRadera:) Tack rara du!
RaderaDe är arvegods från min söta Mormor :)
Tyvärr så kan jag ej se någon stämplel eller så undertill som kunde hjälpa med namn eller så :(