fredag 21 september 2012

Fylld Paprika

Nästa recept i min No Carb- serie är fylld paprika.

Du behöver:

1 Paprika
1 Kycklingfilé / 120 g köttfärs

tacokrydda alt. tandoriikrydda alt. garam masala krydda
4 msk creme fraiché
riven ost

Tärna kycklingen och bryn den / bryn köttfärsen   i kryddorna du valt, ha i creme fraichén.
Skär av toppen av paprikan, så att du får ett lock, plocka ur kärnorna/fröerna.
Fyll paprikan med blandningen och toppa med ost, sätt på locket.
In i ugnen tills osten fått färg. Njut

2 kommentarer:

  1. Oh det låter gott, speciellt med kykling tycker jag =) Tack för tipset!

    SvaraRadera
  2. Lät riktigt gott!:)
    Tack för tipset med doftljusen det måste kollas upp.
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!