måndag 17 september 2012

Jag bor...

Jepp, nu är det måndag igen och jag fortsätter på Elvornas hem´s utmaning i att få er läsare att se(läsa) mer om personen bakom bloggen.

Denna gång handlar det om Jag bor...
tidigare inlägg var Jag är och Jag drömmer.

SÅ, here we go:

Jag bor i en liten mysig förort till vår vackra Hufudstad Stockholm. Här är jag uppvuxen och det är här jag valt att låta mina barn växa upp.
Det är lagom litet, lagom stort. Här finns Ikea och Outlet inom en snabb promenad och med tåget in till stan tar det inte mer än en kvart. Sedan har jag några sekunder till skogsståket och nära till mina föräldrar.
Ja lagom var nog ordet..  :)

Jag bor med Maken, sonen och bonusdottern samt vår lilla Doris i en stor våning högst upp i ett trevåningshus, har härlig utsikt från balkongen och inreder med en blandning av shabby chic-lantligt och glamour. Så mycket bling som möjligt samtidigt  som det gärna får vara lite skavt och familjärt, i ljusa pastelliga färger. Här kan ni kika på lite av den inredning jag har hemma 
Fast drömmen om ett liv i ett litet hus finns ju alltid där, och jag kommer dit. snart. snart så.
Men just nu , bor jag , just här.

2 kommentarer:

  1. Jag bor vid Ikea i andra änden av staden, där det inte finns en outlet med ett stort köpcentrum av amerikansk klass. Samma stad, olika Ikea. :-)

    SvaraRadera
  2. Låter mysigt tycker jag :)

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!