måndag 15 juli 2013

Önskelistan och den beroende-frammkallande sajten

Jag har fått ett nytt beroende. hua. Hemnet  ååå jag sitter och kollar och kollar på vad det kan finnas för liten stuga för mig och Maken om sisådär tre år.Flytten, vet jag redan nu, kommer att bli tårfylld och tuff fast efterlängtad och bra.

Och som ni vet är krav-listan lång. Men inte för lång, man har ju en budget å.
Helst ett hus från 1920-isch, i tegel/puts (tänk jobbet med träpanel - det vill jag helst slippa), bergsvärme(eller att man kan ordna det) vitkaklat badrum, dusch och bad, gärna två wc´s hörn-kök, och viktigaste - Dubbel-dörrar. mmm när får nog sluta att lista nu, det kan bli dyrt, haha!

Jag får  nöja mig med vår Stockholm´s-våning och hoppas att den ökar i pris. trippelt.

2 kommentarer:

 1. Hemnet är helt livsfarligt! Det var så jag hittade vårt renoveringsobjekt för den händige. Tänkte att det där ror vi i land och snart stod vi som ägare till ett riktigt kråkslott. Nåväl vi har lärt oss mycket längs vägen och jag önskar inte något annat hem (längre) men konstaterar att det är nog säkrast att hålla mig borta från Hemnet ;) Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Helt underbart, även om jag inte är så händig som jag skulle önska...
   Vet att jag en gång skulle koppla lampor, som resulterade i att en propp gick stup i kvarten haha, så mjaa, lite målning kan jag ge mig på - men et är nog det enda :)

   Jag kikar in på din blogg då och då - ni har det superfint!!

   Radera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!