lördag 7 september 2013

Till er, mina läsare!!

Jag vill faktiskt passa på att tacka er, mina underbara följare/läsare och cirkelmedlemmar via google+.Många hejarop och glada kommentarer får jag dels här på bloggen, via kontaktformuläret på sidan och även via mail och meddelanden på goolge+, det känns kul i sånna här dagar då det går lite motigt.
Så verkligen , tack för att ni är så fina mot mig!
Internet är nere och har så varit i en vecka nu. Det var visst inte någon dans på rosor det här med att starta en bostadsrättsförening, hua sikket jobb det ligger bakom!!

Och nu står vi alltså i upphandling om ny internetleverantör.

Så det har inte hänt så mycket på bloggen den här veckan, men det kommer. i veckan nu - då ska jag charma er med härliga inlägg om mat och inredning, drömmar och realiteter, lite höstpyssel och annat smått och gott. Så hål utkik - och ha tålamod.

Stor kram till er!

4 kommentarer:

 1. Det låter skojsigt med inlägg om mat och inredning, drömmar och realiteter, lite höstpyssel och annat smått och gott....

  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I promise - det kommer bli underbart! Vi har en härlig höst framför oss!

   Radera
 2. Väntar med spänning på att bli charmad :) Kan förstå att det är mycket jobb med att upphandla internetleverantör. Vi som bor i urskogen håller som bäst på att få fibernät och det har även det varit en allt annat än enkel resa. Fast snart så surfar vi med raketfart :) Kramar Liza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh , ja hua!!! Men det är ett onödigt ont det här med att invänta bättre. men men den som väntar på nåt gott heter det väl.

   :)

   Radera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!