tisdag 22 oktober 2013

En alldeles egen ansiktskräm gjord på Kärlek & Harmoni i samarbete med ACO

Nu har verkligen hösten kommit igång på allvar, det är frost på bilarna på morgonen och på vissa ställen i
Det är nu vid dessa tidiga tider då lilla Primadonnan vill ut på sin första promenad för dagen (vill och vill, kan ju diskuteras) som jag känner att min hud stramar lite grann i ansiktet, kanske beror det på kylan eller för att jag har en tendens att bli lite torrare i ansiktet och på händerna under höst/vinter halvåret.

Så idag gjorde jag min egna ansiktskräm i samarbete med ACO! Åh vad härligt det var - å va kul ifall de väljer att skicka den hem till mig!!
Jag gick in på deras labbs hemsida (som jag fått via samarbetet) och sedan startade jag, jag valde min hudtyp och sedan adderade jag de ingredienser som passade in, sen kom det roliga - mina känslor blandades vackert in i krämen, så som ni säkert vet, är ju jag en äkta liten romantiker - så jag valde att blanda in Kärlek & Harmoni.Ja, för vem vill inte smörja in sig med Kärlek & Harmoni varje dag??

Sedan känner jag att ACO är ett märke som jag kan lita på, jag vet att det som finns i krämen är det som är bäst för mig.
Åh vad jag hoppas att krämen nu kommer hem till mig - så jag får visa er!
Och önskan att verkligen få göra en egen ansiktskräm känns nu än mer lockande!
Sverige har till och med snön börjat lägga sig

sponsrat inlägg

2 kommentarer:

  1. Vad roligt - hoppas du får en rejäl burk hem att prova. Jag är lite av en krämfettisch så sånt här går jag igång på direkt och som du säger ACO har verkligen bra produkter ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Kärlek & Harmoni - Underbart ju <3
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!