Det finaste med hösten är nog skogspromenaderna, de här fina dagarna med
sol, ljummen vind och bara en massa härliga färger i naturen.
Vovvisarna älskar att få springa runt i skogen, jag försöker hålla takten, med mobilsamtal i högsta hugg. Det finns ju så mycket att föreviga just nu!
Svamp, bär, löv och djur, helt underbart.
Så självklart fick familjen en riktig, redig, ordentlig husmanskost-middag i form av bruna bönor, potatis och fläsk, ja, bacon.
Tips!!! Vill du steka bacon utan att få en massa fett-stänk och brända kanter?
Lägg baconskivorna på en tallrik med huhållspapper, sätt in det i mikron 5-7 minuter och voila, så har du perfekt stekt bacon, utan fett, eftersom det åkt in i pappret och inga brända bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!