måndag 21 maj 2012

Helgen som gick :)


Under helgen här har min blogg lyst med sin frånvaro. Jag har inte skrivit något, gjort något (knappt) utan bara tagit det lugnt.


På lördagen vaknade vi och hade en underbar brunch med snabbscones och mys. Tanken var att göra en picknick och dra kosan mot vatten och sol.

Då barnen rynkade på näsan slocknade makens och min picknickyra. Vi satte oss därför istället i bilen för att våldgästa min underbara farbror och faster (ingift - men jag säger faster ändå - så det så) som bor uppe i dalarna.

Ja va sjutton, man kan ju inte sitta hemma och häcka en lördag heller!Så ner med lite bubbel och marinerat kött i en kylväska, in med lillprimadonnan (Doris) i bilen, sen bar det iväg. Härligt!


I dalarna bor de så till att de har nära till det kända raststoppet, Dalahästen, där alla inklusive vi tar de obligatoriska turistkorten (hrm visar dem en annan gång).
Väl hemma hos faster och farbror så umgicks vi en hel del med deras hästar, varav det nya tillskottet knappt syns, men det är en prickig liten minihäst! Denne kommer ni att få höra mycket mer om!

Mina två darlingar är de två större, ja den ena svarta är ju inte så mycket större, men två äpplen högre ÄR två äpplen högre! Den största utav dem är den absolut snällaste häst jag vet, så underbar!

Nu har jag målaren här (wiiiiiiiiiiiie!) han spacklar och spacklar , förutom de hål som jag vill ha kvar, och snart,snart blire fint i vardagsrummet och i sovrummet.
(det efterfrågades för-och-efter-bilder, men helt ärligt är våra tapeter så otroligt fula att jag inte ens vill visa. :( hua! )


1 kommentar:

  1. Hej... vad härligt det låter!
    Kul att hitta hit, och tack för din söta kommentar hos mej!
    Angående din fråga om marshmellowsfluff kan jag erkänna att jag inte har gjort den, utan jag har köpt den färdig, på burk, på ica! Lyxigare än så blev det inte... :-)

    SvaraRadera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!