onsdag 29 augusti 2012

FIRST-goin´out-AID KIT

Ibland blir man medbjuden till saker och ting, events, after works eller födelsedagar - i sista sekund.
Man står där på jobbet och har bara längtat efter att få gå hem. Få sjunka ner i soffan i sina slitna mjukisbyxor och bara vara.
Bara få vara - med tanke på att man flyttat fram allt sånt som man borde ha gjort. Plocka ögonbrynen, tvättat håret och ja helt enkelt allt sånt som behjälper lite på vägen till fräschet.

Så dessa är ett fåtal ting, som är lätta att ha med i handväskan, som gott kan få bli permenenta boenden, enbart för att finnas till , till just dessa stunder, då man blir medbjuden i sista sekund.
Ja, självklart borde man införskaffa en liten resespray, som finns i affären under tjuolappen, men nu hade jag ingen sån här vid fototillfället.

Så därav har ni här mitt first-goi´n  out-aid-kit.

* En hårspray
* Örhängen
* Hårklämma
* Puderborste med lock (så att du kan ha lite bronzer i locket)
* Glansigt läppbalm, gärna med lite glitter i

* En hårspray kan ju behjälpa även den hemskaste frisyren, just detta märke ser jag alltid till att ha hemma - och ser den faktiskt i de flesta av mina väninnors badrumsskåp (ja jag är precis som alla andra o kikar där).
* Örhängen med lite extra bling på kan ju lyfta även den tråkigaste work-stassen
* Hårklämman tar man först hjälp utav för att reda ut eventuella tovor osv.. för att sedan sätta upp håret i en lite festligare frisyr än den man just haft på jobbet.
* Med puderborsten kan man "smeka på" lite bronzer över kinderna, pannan och varför inte lite i urringningen då man öppnat en liten knapp - för hey - det är ju AFTER work (eller dyl.)
* Slutligen, med ett lite glansigt glittrigt läppbalm, får du mjuka fina och lena läppar som piggar upp vilken trötthet som helst. Och säkerligen drar dina smilband uppåt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!