tisdag 4 december 2012

Julbord - vad vill du ha?

Idag ska jag iväg på jullunch, mums!
Skinka,sill, förhoppningsvis någon sorts pastrami/lufttorkad skinka.Och kanske någon snaps. Sedan Ost i alla olika former och smaker. mums.
Sånt gillar jag på julbordet - vad föredrar du?
Denna årstid är det perfekt tid att skippa kolhydraterna, nästan så att man inte behöver dem alls. Även fast det är väldans gott med en knäckemacka med julskinka och senap på. Men det kan jag allt bjuda mig själv på.

Jag ser faktiskt, och tyvärr, en väldans skillnad då jag äter mer kolhydrater. Jag bli uppsvälld lixom, känner mig även mer osmidig och trött. Näe ska nog slå slag i saken att bli mer konsekvent och försöka utesluta det så mycket jag kan, mer än vad jag gör idag.


4 kommentarer:

 1. Trevligt med julbord. bra att du kommit på vad du mår bra av. kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, gäller bara att hålla sig till det, liite svårt då det är så gott med knäckemacka o julskinka, lussebulle och pepparkaka osv.. men så länge det inte blir tabu så ska det nog gå bra :)
   Ha en underbar dag! Kram!!

   Radera
 2. Jag älskar ju sillsallad och janssons!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Jansson - det glömde jag juh!! brukar alltid ta med mig en bit hem från mamma efter julaftonsfirandet, det är så mysigt att sitta i pyjamasen hemma i soffan på kvällen med en bit jansson :) hihi
   Sillsallad å andra sidan har jag aldrig ätit, måste nog bli premiär i år då!

   Radera

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!