fredag 20 februari 2015

Helgens filmtips för hela tonårsfamiljen!

I helgen ska vi inte göra någonting. Det ska bli tacokväll och mys, mello självklart, men där emellan, film.
Så jag vill ge mina tips på vad man kan se i helgen, Filmerna är från 2013, så visa kanske ni har sett, men just nu finns de hos de flesta streaming tjänster som är där ute.

Komedi:
Date Night / En galen natt

Handling:
paret Phil och Chris Foster har satt sin relation på autopilot – förutom en dag i veckan då det är ”date night” , men just denna gång går det lite väl hett till då de blir indragna i gangstervärlden.

Familjefilm (för er med barn i yngre tonåren):
Percy Jackson: Kampen om åskviggen
Handling:
Detta är den första delen i en liten serie om tonåringen Percy Jackson som får reda på att han är son till guden Poseidon. Bra handling med inslag av den grekiska mytologin i en modern värld. Se även del två, Monsterhavet.

Äventyr:
After Earth
Handling:
Will Smith och hans son spelar far och son i denna äventyrsfilm där de kraschlandar på en planet som övergetts av människan för tusentals år sedan.

Action:
The Call
Handling:
Hale Berry spelar en SOS-Operatör som tar emot ett samtal som får henne att minnas saker och tiing från sitt egna mörka förflutna Samtalet kommer från en kidnappad tjej som ligger i bakluckan på en mördares bil.

Skräck:
Dark Skies
Handling:
Denna trodde jag skulle vara en kalkon, men oh no, hur bra som helst! Vid flertal tillfällen ställde sig håren på armarna upp, jag lovar ni kommer märka när.
Filmen handlar i alla fall om en utomjordisk kraft som tar sig in i ett familjehem…

För Mamma:
Diana
Handling:
Oscarsnominerade Naomi Watts (hon från King Kong) gör en fenomenal roll som Prinsessan Diana då vi får följa hennes två sista år i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!