torsdag 6 augusti 2015

Man jobbar visst som mest på semestern...

Oj! Det har varit tyst länge nu, för att vara mig.

Mycket har hänt - och håller på att hända här hemma, i det nya hemmet.

De flesta saker har nu kommit på plats, även om det säkert i höst blir lite omfördelat.
Just nu arbetar vi för fullt ute trädgården, försöker fåå liv i gräsmattan som varit "misshandlad" av tidigare ägarna, vi har tagit bort felplacerade träd, rensat ogräs och gångar samt planterat.

Som inflyttningspresent fick vi en Pion av våra vänner, samt en vacker rosbuske. Båda har nu fått sina platser i trädgården och kommer nästa år lysa upp trädgården med sina vackra rosa färgskiftningar.

Sen har det ju varit lite småjobb med huset, rensa hängrännor, fixa till, städa... ja ni vet, men nu börjar vi komma iordning.

Så skönt.

Så därav den rosa arbetshatten i bilden. Lite work-in-progress är det även här hemma. Vi ska fixa och dona en del inomhus under några veckor och sedan ska ni få se resultatet som kommer att inefatta speglar, kläder och skor...


Sen precis som rubriken anger, har man ju  fullt upp med annat oxå. Folkkommer på besök, bjuder in till grillkvällar och kräftskivor och hur mycket vi än har att göra, så är det så himla trervligt att umgås, även om man ibland sitter ochklipper med ögonen.
För vem älskar inte semestern?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad rar du är som lämnar mig en kommentar. Det är kul att få höra vad du tycker och tänker!!
Ha en underbar dag!! Kram!